joi, 13 decembrie 2007

craiasa zapezii












uneori iarna e dureros de frumoasa.
asta seara are chip de femeie.
e craiasa zapezii, din basmul lui andersen.

5 comentarii:

Alex spunea...

da, frumos basmul si frumoasa si iarna din seara asta... poate un pic dureroasa, dar sigur frumoasa ca o craiasa... multumesc, zuzeta.

zuzeta spunea...

craiasa zapezii e rea, alex. fura inimi calde si le-ngheata. dar cu tine nu-i nici un pericol, n-are sa te pacaleasca! :)

greenfield spunea...

Basmul asta ma inspaimanta cand eram mica, acum mi-am amintit. Ideea cu ciobul de ghiata ma ingrozea de-a dreptul. Un basm cu sfarsit frumos, ca toate basmele copilariei. Mi-as dori si acum un basm frumos...

Anonim spunea...

este foarte frumos acest basm ., chiar daca atunci cand eram mica si mama il citea ma ingrozea si mi sa parea infricosatoare.dar acum mi se pare un mirific basm care imi unge sufletul cu multe bucurii placute.
este un basm care mereu te tine in suspans si esti curios sa citesti tot mai repede ce se va in tampla mai departe deoarece esti tinut un suspans.

zuzeta spunea...

ma fascina craiasa zapezii, dar mi-era si frica de ea. si, greenfield, ciobul ala mi-a adus si mie multe vise urate. mi-era tare frica sa nu cumva sa-mi intre in ochi si sa vad lumea urata, urata si rea...
cred ca si acum mi-e teama de asta, uneori.